Strategy

Προκειμένου ένα eshop να είναι επιτυχημένο θα πρέπει να εξασφαλίζεται μια άνετη και διαδραστική περιήγηση των καταναλωτών σε αυτό, που θα ολοκληρώνεται με την online αγορά.

Web Design

Development

Lorem eleifend dictum est faucibus, tristique egestas tellus. Vivamus blandit, odio a porttitor glavrida.

Marketing

Sed lacinia nisl at massa pellentesque, vitae laoreet diam viverra. Praesent quis tempor tellus. Nunc rhoncus, libero eget.

Strategy

Το ξεκίνημα…

Αρχίζουμε με κάθε πελάτη πάντα με τον ίδιο τρόπο: θέτοντας καλές ερωτήσεις. Πιστεύουμε ότι το κλειδί για την επίτευξη του στόχου σας είναι να ξεκινήσετε κατανοώντας την εταιρεία σας και το όραμά σας από μέσα προς τα έξω. Μόνο τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο επιτυχίας.

Ο ιστότοπος πρέπει να αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε

Είμαστε υπερήφανοι για το ότι είμαστε διαφορετικοί, αλλά η ιστοσελίδα δεν αντανακλά τη μοναδικότητά μας.

Digital Marketing Plan

Θέτουμε συγκεκριμένους αντικειμενικούς στόχους και δημιουργούμε το στρατηγικό σχέδιο, που χρειάζεται να ακολουθηθεί. Έτσι δημιουργούμε την κατάλληλη στρατηγική για γρήγορη και αποδοτική διείσδυση του ιστότοπου στην αγορά.

Η Φάση Ανακάλυψης

Η ανάπτυξη οποιασδήποτε στρατηγικής ξεκινά με εκτεταμένη έρευνα, προκειμένου πραγματικά να κατανοηθεί πλήρως η αγορά και η ίδια η επιχείρηση.

Web Design

Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί η εικαστική προσέγγισή, η οποία στην ουσία αφορά τη γραφιστική εικόνα του eshop και τον τρόπο που απεικονίζεται στα μάτια των καταναλωτών.

Αγαπάμε το σχεδιασμό. Αλλά ο καλός σχεδιασμός δεν είναι απλώς η δημιουργία μιας ελκυστικής αρχικής σελίδας. Ξεκινάει με το εμπορικό σήμα και τους στόχους σας. Οργανώνουμε. Δίνουμε προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε το σχεδιασμό για να μετατρέψουμε την όρασή σας σε κάτι απτό, προσπελάσιμο και συναρπαστικό.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν είναι τέχνη!

Περιλαμβάνει μια ολόκληρη συλλογή διαφορετικών δεξιοτήτων – από το copywriting και την τυπογραφία έως τη διάταξη και την τέχνη – όλα συγχωνευμένα για να δημιουργήσουν μια διεπαφή που όχι μόνο χαρακτηρίζεται από μια ευχάριστη αισθητική αλλά επικοινωνεί με τη λειτουργία και διευκολύνει την εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό της.

Πρέπει να σκεφτείτε στρατηγικά

Αλλά για να συνδυάσετε όλα αυτά τα στοιχεία του web design μαζί και να επιτύχετε επιτυχή αποτελέσματα, πρέπει να έχετε μια σαφή κατεύθυνση, μια κατεύθυνση που θα καθοδηγήσει κάθε πτυχή του σχεδιασμού σας προς τους κοινούς στόχους.

Ο Σχεδιασμός

Δεν σχεδιάζουμε απλώς ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη που να φαίνεται καλό και να είναι χρησιμοποιήσιμο και προσβάσιμο. Σχεδιάζουμε ένα περιβάλλον εργασίας που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους του οργανισμού σας.

Development

Θα επιλέξουμε τη σωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που ταιριάζει καλύτερα στις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες (λογισμικό eShop)

Ο κώδικας εξυπηρετεί έναν μεγάλο σκοπό: λειτουργεί ως το θεμέλιο για την ιστοσελίδα σας και διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην επιτυχία του. Είμαστε περήφανοι για το γράψιμο του καθαρού, φιλικού προς το web XHTML & CSS, διασφαλίζοντας ότι το μήνυμά σας ξεχωρίζει στον ιστότοπό σας.

Nulla eleifend metus eu ligula

Nulla eleifend metus eu ligula consequat, quis imperdiet nisl lacinia. Quis imperdiet nisl lacinia. Phasellus efficitur nec neque quis viverra. Proin aliquet pulvinar maximus. Donec quis dolor leo.

Nulla eleifend metus eu ligula

Quis imperdiet nisl lacinia. Quis imperdiet nisl lacinia. Phasellus efficitur nec neque quis viverra. Proin aliquet pulvinar maximus. Donec quis dolor leo.

Duis sagittis condimentum

Dapibus magna et, porttitor mi. Nulla accumsan eros non velit molestie, id elementum tellus finibus. Duis sagittis condimentum nunc ut viverra.

Phasellus efficitur nec neque quis viverra

Ut placerat urna – sit lorem ipsum amet mi maximus elementum. Nulla eleifend metus eu ligula consequat, quis imperdiet nisl lacinia. Vestibulum at turpis et dui iaculis congue.

Marketing

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν είναι απλά ένα ακόμα κανάλι πώλησης αλλά μια σύγχρονη πλατφόρμα εξυπηρέτησης των πελατών σας με την οποία θα πρέπει να ικανοποιήσετε τις καταναλωτικές τους ανάγκες και να προσφέρετε “όμορφες” αγοραστικές εμπειρίες.

Βελτιώνουμε την προβολή της επιχείρησής σας μέσω των καινοτόμων στρατηγικών μας και της προσέγγισής μας στην εξεύρεση των καλύτερων τρόπων προσέγγισης και εμπλοκής σας στο κοινό. Ένας σημαντικός παράγοντας εάν ένας ιστότοπος κατατάσσεται καλά στο Google είναι αν ο ιστότοπος έχει δομημένη και ενσωματωμένη διεύθυνση SEO ή όχι. Με εμάς δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, δεδομένου ότι αποτελεί προτεραιότητα.

.

Lorem ipsim dolor

Ut placerat urna sit amet mi maximus elementum. Nulla eleifend metus eu ligula consequat, quis imperdiet nisl lacinia. Phasellus efficitur nec neque quis viverra. Proin aliquet pulvinar!

Nulla eleifend metus eu ligula

Quis imperdiet nisl lacinia. Phasellus efficitur nec neque quis viverra. Proin aliquet pulvinar maximus. Donec quis dolor leo.

Phasellus efficitur nec neque quis viverra

Ut placerat urna – sit lorem ipsum amet mi maximus elementum. Nulla eleifend metus eu ligula consequat, quis imperdiet nisl lacinia. Vestibulum at turpis et dui iaculis congue.

Got a project for us?

Let’s Chat!

Call us to discuss details!