Κανονική εταιρία, δεν μας λες. Ας πούμε δεν έχουμε πωλητές (όχι ότι μας φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι) αλλά θα θέλαμε να ζούμε σε έναν κόσμο ή καλύτερα σε μία αγορά χωρίς κυνήγι. Aρα δεν κυνηγάμε. Θέλουμε να αρέσουμε για να συνεργαστούμε. Δεν θέλουμε προξενιά.

Επίσης θα θέλαμε να ζούμε σε έναν κόσμο όπου το internet θα ήταν δωρεάν, οι υπολογιστές και το ρεύμα φθηνά και το iOs θα υποστήριζε flash. Επειδή όμως τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει, έχουμε φτιάξει στα γραφεία μας τον δικό μας μικρόκοσμο και τα αντιμετωπίζουμε όλα αυτά ένα-ένα.

Δεν έχουμε τιμοκατάλογο. Έχουμε κάνει sites στο 1/10 της τιμής της αγοράς γιατί μας ερέθισαν και τα δουλεύαμε απνευστί όλο το βράδυ. Δεν μας αρέσει πολύ αυτό το οικονομικό σύστημα. Για να καταλάβετε δεν θέλουμε να μεγαλώσουμε.  Δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις δουλειές μας με την προσοχή που το κάνουμε τώρα. Δεν θα γνωριζόμαστε μέσα στα γραφεία μας όπως γνωριζόμαστε τώρα. Θα έχει χαθεί ο χαρακτήρας μας. Όταν συμβαίνει κάτι σε ένα site (κάτι δεν πάει καλά στον κώδικα, κάτι έχει ο server και άλλα πολλά) θέλουμε να το βιώνουμε και όχι να δίνουμε εντολές σε developers που δεν ξέρουμε το μικρό τους όνομα ή την συναισθηματική τους κατάσταση για να τα διορθώσουν. Σε δένει αλλιώς αυτό με ένα site. Αυτή η καταραμένη κλισέ φράση “είναι σαν παιδί μου” γίνεται πραγματικότητα.

Έτσι σκεφτόμαστε.


Σημείωση : γουστάρουμε πολύ αυτό που κάνουμε. φτάνει να μας αρέσει αυτό που θέλετε να πουλήσετε.